- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Jiwa ak betol2 tersentuh ....






ak kaku untuk beberapa minit..
stlah 2 thun da berlalu,ak cuba r install balik game 9dragons ni..
stlh abis je update game ni,ak msukkan akaun ak..
waaaaa!!!!!!!!rindu gler..
character ak, Wind_N_Cloud yg penuh bersejarah pd suatu ktka dahulu,
kini da kmbali ke alam dunia games itu..ghahhaha..dan tiba2 ada mmber
lama msg ak..ckup ak tak sangka,ak msih diigati..
yg agak kelaka,ak smpi terlupa cara2 nk maen gamu tu..hahahaha..
byk yg da berubah..xmcm dulu lg..dulu ak dan kwn2 yg OWNED game tu..
high lvl laa katakan...siap ada dlm ranking website tu ag(bkn nk berlagak):D
skrang,ramai muka2 baru..agak segan uk ak smbung balik maen game tu..hehe..
tp xpe..ak bgga dgn char yg ak create ni..hahah..
ape yg blh ak katakan,game2 mcm ni mmg blh pengaruh ak..
ak hmpir lupakan sgla perkara bila memaenkannya..hahaha..
tulaa ak mls nk maen,lbih2 lg ketika kat UTM ni..huhuhu..
ok r..ak da gembira slps dpt luah perasaan ak..
hidup 9dragons!!
darpd mmber lama dlm game tu..

8 luahan jiran:

wah2..amin..mcm jumpa long lost brother...
tahniah laaa...

 

thx..
jumpe mmber2 lma dan npc..
hahaha..

 

mmg game pom..
hehe..
ak cinta game..

 

huhu.
mu neh.
asek main game sje.
kate tak ssuai main game kat sini?
eleh!
xssuai konon!
huh!

 

mmg xssuai pom..
ak test je tuh..
rindu sgt ekpom..
huhu..

 

aku rase la.. ko tggal game tu smpy 2 taun pong sbb ko dpt rank tcorot.
maap2 kate..hukhuk

 

weh..mu silap r..
ak tinggalkan game tu time
kedudukan ak tgh femes..
untuk pgetahuan mu,ak maen game tu sejak closed beta..
ak r antara org terawal maen..
dan ak jugak r yg contact gm tuk bgtaw bug2 yg muncul..lol..
dan untuk membuktikan lg kenyataan ak,mu msuk game tu,pastu mu cari band storm rider..masih ade ag dlm tu..siap ade reunion dgn band laen..
untuk pengetahuan mu ag,ak r ketua band tu..
ak agak kaye dlm game tu..
ak ada byk blood essense..
duit berjuta2..
sword ak blue+7..
tp yg sedihnya,skrang ak da byk ketinggalan..xpe r..
tu sejarah lama..
agak berlagak penyataan ak ni owk?
hahah..sory tp ia mmg benar..

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D