- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Carta Komen..LOL


Hai semua..hoho..setelah skian lama ak mencari widget top commentator yg berguna,akhirnya baru jumpe..mcm itik pulang petang je..xkait kan? so, mcm kambing pulang mlm? ok .. tu kait..hoho..Yg bagusnya,widget ni akan cari balik komen2 yg terdahulu,yg komen2 zmn jepun dulu pastu ye kumpul dan letak dlm carta tu..Bergayakan?haha

So, sape2 yg rase nk try masuk carta tu or nk jd top commentator,blh r rajin2 komen blog ni tp jgn jd spam plop.hahah..Tp kalau xmo komen pom xpe gop,just enjoy jela,,hahaha..Untuk pengetahuan semua, widget ni akan ditelakkan di sidebar sebelah kanan,di bawah popular post,mmg situ jela blh letak.xkkan nk letak dlm My Computer computer mu plop op? huhu..ok r,boring dh taip,,Last word but no least and less, terima kasih kepada yg rajin lawat dan komen blog ni,xlupa jgk kpd yg xsgaja masuk ke or tertekan link blog ni ke atau dipaksa masuk ke..smua tu dugaan..haha..k bai..

16 luahan jiran:

hehe, terima kasih..terima kasih.. boleh guna widget nie nnti kt blog :D

 

tahniah kpd yg bergaya dan rajin bg komen... heheh

 

wah, banyaknya komen..ramai org komen blog nie erk..

 

heheheh..segan pulop nk guna widget ni...komentor n follower tak byk..heheheh..nway..juz passing by...done following u...

 

byknya komen ... blog best mesti org selalu dtg kn ^^

 

wah perlu di coba nih salam kenal dan follow yah

 

TQ, sudah ikhlas berbagi.. smoga ada manfaat salam hangat for u ^_^

 


salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

 

wahhh tahniah ya kepada semua yang termasuk dalam carta ni.... top 5. terbaikkkk!

 

salam.. datang menyinggah...

 

err,boleh la kiranya sy pun mencuba widget ini? hoho

 

Err. Aku baru bce post ni hari nih.. Haha. Bergaya rupenye aku. Yeah!!

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D