- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Budak terlekat mentol lampu?



Bunyi mcm saspen je op? tp gitu r. Zmn skrang ni mcm2 blh berlaku.Ade org terlekat pagar lah, terlekat tayar kat kaki lah. pelik2 je berita2 camni.. Tp yg latest, ade bdk terlekat mentol lampu. Ak dop pasti r btol ke dop tp blh r try tgk ..haha









                                                <<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>                                               




<<<<<<<<<>>>>>>>>>>




  <<<<<>>>>>




<<>>










75 luahan jiran:

Ziarah pagi bagus articlenya salam ukhuwah.

 

pagi sobat,,,ikutan nyimak dach :)

 

http://www.lisgold.com

good morning...here visiting..

 

amboi kemain lagi cemane bole masuk dalam tulang pelvis tu? hahahaha

 

mwahahaha ha ha ha ha ha =D..
jom smbung gelak kat sini plak.. http://haizulravage.blogspot.com/2012/09/jom-melukis-5-teknik-mudah-beserta.html

 

nauzubillah min zalik. bahaya btul. hrmm. nyway, sy bls kunjungan :))

 

salam..singgah sini sambil follow awak...:)

 

Nice Post :-)
silahkan berkunjung ke blog saYa juga ya
http://uliearieph.blogspot.com/2012/09/web-hosting-top-indonesia-axiadatacoid.html

 

Weekend!! :D I hope you have a great one, any plans?! :D

 

kunjungan balik dr irfan-zidny.blogspot.com ;)

 

http://niszao.blogspot.com/

 

Waduh .. macam-macam aja zaman sekarang ko bisa seperti itu ya.. gimna kabarnya tuh sekarang ?

 

ye dop or..haha...nawok..=P

salam kenal dan follow dari ambe

http://permataperjuangan.blogspot.com

 

Assalamualaikum.... Blog Walking... :D

 

I dah follow U.. follow me back yea.. ;)

 

Macamna la buli masuk sana tu lol.

 

Tak tahu nak gelak ke nak kesian bila baca post ni O.O

 

ermm, mcamana la boleh jadik gitu..

 

mampir ke sini lagi yach... :)

 

ish2...dasyat2...mcm na la leh jdi cmtu?

 

thank you for visit my blog :D

 

membalas kunjungan.tengs dear.!banyak perkongsian

 

http://www.lisgold.com

here to visit and support..have a nice weekend!

 

Macam mana boleh masuk dalam badan tuu? Pelik

 

Terima kasih sudah singgah :)

 

kunjungan balas....

macam mana boleh tersumbat situ tu ya hehe

 

Melawat balik dengan senyum.
~Happy blogging~

 

bercahaya la organ dalaman dia pasni.

 

menyapa sohib desa nun jauh disana.
semoga sehat selalu

 

sy respect this cute blog..salute la..i've followed u..hope u do so to me...wasallam

 

Hehehe... tak percaya takut betul2 berlaku, nak percaya takut main2 je. jadinya mcm mana ya? hmm...;)

 

Thanks for visiting my blog.:) (http://diariodanordestina.blogspot.com.br/)

 

membalas kunjungan! nice blog you have there! ^^

 

thanks visit okay, melawat sini jugak. Jangan lupa follow balik okay :)

 

Assallamu'alaikum, salam hangat dari GoogleBlogJember. ini kunjungan balik dari saya. semoga dapat mengikat silaturahmu di antara kita semua. salam kenal buat semua yang ada disini.

www.kusnadiarisa08.co.cc

 

kunjungan pagi... menyapa sahabat semua

 

haha it's just be so funny. :D
Salam ukhwah.dnt forget to followback TEEHEE

 

wah,,bahaya tuh kalau ada lampunya disitu..hehehehe

 

tu die..great idea la sangat..kuikuikui..

salam perkenalan dr blogger tak baru sangat..hehehhe..
buat tergelak je tau komen doktor tuh..

 

im abby from www.thbanggbangg.blogspot.com

you wrote on my cbox in malay and i'm sorry but i could only understand very limited malay language . i'm a chinese .

thanks for visiting my blog btw , you blog seems popular !! envious much . stay cool ~ :)

 

Updatee,,.

Ceritabudak melekat kuih raya ke..tapai beras kee

 

mcm2 hal...haha

jalan2 sini.. jenguk owner blog..follow n tak lupa tinggal jejak

salam ziarah

 

haha, his colon was having a great idea. i think 'her' is more accurate lah.. hoho.. nasib baik mentol tu x pecah, bnyak filament n fluorescent tu.

 

hahaha ingt kn btol2..^_^
done follow u..the great, simple n nice blog!!

 

aming mung ni agok2 sengal lah..haha
ak bet ko org tgnu sebb nme ko aming.. betul? terasa nyamang dan amang duk di blog ni..haha

 

lepak sambil follow aming.
http://www.klik-aje.com/

 

hyep aming..sy singgh n follow sini ..kalau sudi follow saya balik. thx :

http://makcikdomokun.blogspot.com/

 

hallo .follow me ya.
minta komen my entry terbaru juga . thanks .

 

mampiir singgah disini :)
sambil istirahat

 

Ikutan nyimak kawan...salam kenal

 

Nafsu amat nieh budak, bener-bener suka yang hangat-hangat :)

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D