- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

7 Tips untuk menahan lapar di bulan ramadhan.

Assalamualaikum...hmm..sopan je kan?

Kali ni ak wat comeback sekejap sempena bulan puasa ni..






Lama doh rase ak dop bg tip2 bodo yg blh menyentuh hati dan telinga kambing kamu smua..Hari ni hari 1st kita puasa,so ape perasaannya? perasaannya sama je r mcm hari 1st puasa pd tahun lepas..hmm..nk pendekkan cter,ni la tips untuk tahan lapor di bulan puasa ni..jgn layan sgt k :D


1) Pergi ke bazar , pastu tanya kat tukang jual tu..jual mkanan ke? pastu tros balik..

2) Sebut perkataan "saya tidak lapor" sbyk yg mungkin smbil tgk gmbo ayam atas ni..

3) Pergi ke dapur, amik tepung tros buat kuih raye..mcm xdop kaitan lasung op? ak pom xtau..puii

4) Telefon kawan pastu tanya "mu lapo x"? pastu, kalu dia kate lapo,mu kata r, sama r kite..

5) Buat senaman ringan diluar rumah,smbil senyum2 kambing kelembuan ke arah jiran

6) Buat search kat google,cari artiket tips menahan lapor di bulan puasa,pastu semestinya jupe blog ak ni.haha

7) Last,jgn lupa mkn byk sket time sahur kekg ye.bereh


2 luahan jiran:

semart :)

tips tahan lapor yer??bgus-bgus tips dia :P

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D