- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Susahnya buat tajuk posting ni..

Semoga kau mendapat pengajaran zack, bahawa durian itu bukan milik kita bersama..





Haiiii..yuuhuuu..lama ak xupdate blog kan? hahaha...hmmm..nvm..forever alone 0_0 ak mls nk update blog sbb xdop mnde ekpom nk cter..haha..hmm..kebanyakan org update blog,tulis psal diri sndiri,tips,cara pegi ke kedai runcit dan mcm2 cerita..kutuk org pom ade..so,like i care kan? hahaha So,lagi sekali ak harungi hari2 yg sangat biasa..esk,lusa,semlm smuanya sama..ok tu je update ak..hahaha..lain kali,ak sambung balik post2 psal tips kambing.kbai



1 luahan jiran:

Hahaha..

Sempoi betul hasil tulisan awak kali ni.. Menarik juga bila sekali sekala kita tulis macam ni.. ;)

Eyriqazz vs Denaihati : Blog siapa lebih popular?

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D