- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Cinta si penjual cempedak diluar pagar.

Bile sbut psal cinta,
org pasti akan terbayangkan bentuk love kan?
kenapakah org tidak terbayang bentuk pentagon ataupom bentuk pasu bunga?
xpe,mari kita akan bongkarkan misteri ini.




Org ramai pasti akan melalui zmn percintaan kan?kecuali org gler dari kecik smpi tua.
Zaman percintaan merupakan detik2 indah yg berlaku dlm hidup seseorang.
Mmg tidak dinafikan,perasaan cinta boleh mmbuatkan seseorang mnjadi lebih kuat dan bahgia.Nmpk,bhsa ak mcm karangan bahasa melayu tingkatan 4.haha.


Palsu molek matahari tu.


Tp kadang2,bler bercinta,byk dugaan yg perlu ditempuhi.Antaranya ialah dugaan nk topup kredit dan juga dugaan jeles menjeles antara satu sama lain.Tp kadang2 juga skli lg,bler asyik sgt putus cinta,perasaan untuk kembali bercinta tu akan mnjadi smkin pudar.Mcm lagu Rossa tu pudar.Nmpk?? ak promote Rossa dlm blog ak, Rossa pernah promote blog ak time dia buat show?hahaha


tu kamal yg sedang pegang bear.haha


Biler bercinta,smuanya indah.Tapi yg lebih indah jika kedua-duanya saling memahami mcm pungguk rindukan bulan?Xkait kn peribahsa ni? hahha..Sbnarnya, sikap saling memahami,bertolak ansur mmg merupakan nadi dlm percintaan dan apabila tiada sikap ini,maka hancurlah hubungan itu.Ayat ak skema mcm dlm google search je op?kambing guh.haha

pungguk rindukan bulan.


Power of love ni mmg hebat.Amboi..speaking nampk?hahah.Bile bercinta,org tu sggup buat ape saje.Antaranya:

1) Tolong topupkn untuk kekasihnya.Kalu terlmpau baik sgt,dgn jiran2 dia skali dia tlong topup.

2) Sanggup luangkan masa tidak kira waktu,waktu tido,waktu keje,waktu raya dan sewaktu 
      dgnnye.Xklakor kan?haha
3) Sanggup menggelecek bola dan sepak tros ke dalam gol.
4) Sanggup tgk mentor sbb nk tau sape layak ke pusingan final.
5) Sanggup makan nasi gune sodek.
6) Sanggup main liga bola PES bersama2 shingga PC meletop kepanasan.
7) Dan terkahir,sanggup bgun tido lewat,smata2 nk bersama2 dgn kekeasih kambingnye dlm mimpi.hahha


Hai.sori,nk kiss jgk skali sbb syg sgt kamu.haha

And last but not least,jagalah kekasih anda sebaik mungkin.Jgnlah biarkn mereka menangis dibucu2 koridor,bler mereka menangis,tu tandanya mereka emo,bersedih.Xkkan r mereka mengantuk plop op? hahah.K r.cau lu.saje je update blog xkait ni.Bye :p

Menangis r lu sementara mase masih ada.



0 luahan jiran:

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D