- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

cubaan tuk menguji kekuatan tiang lampu..

selaju2 kete,kuat lagi tiang lampu..
bak kata p ramlee,mlm bulan dipagar bintang..
xkait pom op?hahaha

ku pndg kiri,ku pndg kanan,
dikau tiada..hahaha
lari topik jap op?hahaha

ok.smbung topik smula.accident berlaku kat UTM.
baru je td berlaku,pastu ak pom tros update blog ni.
laju dop ak?tv3 xdang smpi ag.hahah
depan kolej kdse.ni pum ak perasan time ak balik otw balik
dari arked meranti,tp kalu ak balik dari arked cengal ataupom ape2
arked mesti ak xkkn perasan accident ni op? pham dop mksd ak?haha
xpe,kalu xpham cgpa xtrun pom..

humm..td ak curi perbualan dari pok guard tu td,dia kata kete ni nk mgelak dari moto tu psal lnggor tiang.pemandu kete ni org iran kalu xsilap ak sbb ari tu ak penoh smbang ngan ye skali time kat gym.pastu budok hok naek moto tu ade kat hospital skrang ni,xtau r teruk ke dop cedera ye..k r cau.










4 luahan jiran:

buat entry pasal mu sembang dgn org iran plop.

 

nak test kuat ke idak body kete proton tu.. bila dah langgor,memang kena upgrade lg body kete tu...

 

Ternyata kereta dan tiang lampu tak kuat..

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D