- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Projek Indiepretasi: P Ramlee - Dimanakan ku cari ganti..



baru2 ni,projek indiepretasi telah menggegarkan radio2 melayu utama sperti XFM,era fm dan sinar fm.
sempena bulan oktober ni,projek indiepretasi ni dijalankan tuk mmperingati seniman agung kita Tan Sri P Ramlee.Beliau byk mgeluarkan byk lagu2 yg mnrik dan juga mnjd influence kpd anak2 muda kita.
jadi,tuk projek ni,band2 indie tempatan akan men-coverkn lagu2 beliau dgn arrangement mreka yg tersendiri :D

So,kali ni ak nk bg sumbgn sket ke fans2 yg minat sgt kat2 indie band.
Ak tlh menUploadkan sket lagu2 yg band2 ni cover.Untuk memuaskan pendegaran anda,silalah dgr dgn mnggunakan speaker ye..hehe

Senarai Lagu!!!

1) Bittersweet - Getaran jiwa

2) Couple - Menceceh bujang lapok

3) The Ramlees(Yuna, Liyana Fizi, Amirah [of the band TILU] and Najwa Mahiaddin) - Itulah sayang

4) Meet Uncle Hussien feat Hazama - Ya habibi ali baba

5) Yuna - Gelora Jiwa

6) Kugiran ditepi pantai - nujum pak belalang

7) Pop Shuvit - Aci Aci buka pintu

8) AwanBand - Malam bulan dipagar bintang

9) Grey Sky Morning - Malam pesta muda mudi

10) Pesawat - ai ai twist

11) Subculture - Bunyi Gitar

12) Hujan - Tunggu sekeja

13) Azlan & The Typewriter - Jeritan batinku

14) Sevencollar T-Shirt - Jangan Tinggal Daku

15) One Buck Short - Pok Pok Bujang Lapok

16)Altimet [feat Imran Ajmain] - Maafkan Kami

17) Monoloque - Tiada Kata Scantik Bahasa

18) They will kill us all - Sepanjang riwayatku


ats sbb ak masih syg lagi blog ak ni, jd ak tlh buang link download tuk lagu2 tu,sbb ade report la plak.hahaa..lol..Lgpom kalu nk best,cari r yg original kn?hahaha..dan ak percaye  masih ade link2 lagu2 tu kat luar sana.cari je kalu nk :)



3 luahan jiran:

thanx bro!!!
tumpang sedottttt...heheh

 

hahah..sedut2..ajok sekapung :)

 

perghh support . support Xfm !

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D