- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Season 2 Episode 1: Kisah kipas ak kembali...


Ye kembali dgn season baru..kali ni sgt menarik sket sbb season 2 ni akan berada dlm blog ak yg berlayoutkn baru..
cter ye gini..dulu kipas ak akan sntiasa berbunyi kod am kalu ak buka je no5 aka max..
pastu,hari berlalu hari,tahun berlalu tahun,kipas ak wat expansion pack baru..
kali ni ye akan berbunyi pada ketika no 4 dibukakan..cemas dop?mmg sukar bagi ak menerima..tp apekan daya,kalu f=ma..
oleh itu,adekah ak akan hnya akan membuka no3 (aka sama speed mcm no1)spnjang masa?
kita nntikan sama2 pada episode akan datang..haa.

P/S: pic tu pic real time streaming kipas kat blik ak..ianya agak blur sbb pixel kamera ak baru j tmat tempoh..nk lawo beli cybershot r xppom cybercop..hee

6 luahan jiran:

sbnrnya ak xbajet pom..mu bajet dop? hahaha..

 
This comment has been removed by the author.
 

ape kate mu tuko bunyi kipas tuh?
maen satu lagu pastu mu tuko ringtone kipas tuh.
sedap sket nak dgr.
nak tdo pon lena.

 

syaza - eh..ak mmg tuko doh pom..xbunyi doh leni..tp tros kuar mknn..plik dop?

 

bajet gak la..=)

ni url bru aku..
http://fadhilahkasmin.blogspot.com

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D