- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

tajuknya:Haha

hahaha..biar suke lu skali dua..bkn mnde,tetiba ak rse mcm faking lawok..hahah
walaupom ak tau mu bkn kate ke ak tp ak dpt rsekan mu kate ke ak gop..sbb naluri ak
mmg kuat..hahaha..xkisoh r mu nk kate nape pom,ak ttp nk teruskan post ni..walaupom mu bace atau tidak blog ni,walaupom jugak mu tiada blog mahupom ade,walaupom juga skali lagi mu maen 9dragons atau tidak,ak ttp rse kecewa dgn anda..dulu ak igt mu pling baek,tp ntah r..ak mls nk sbut pekara yg tak baik..walaupom ak tau ak bknnya baik pom tp ak agak baik jugak kn kn? hahaha..kalu sape2 nk tau ak taip post ni smbil dgr lagu oh juwita...hebat dop? hahaha..

ahaha..perkara laen yg masih ade dlm pkiran ialah ak rse mase berlalu dgn begitu laju..
rse syg je kalu mase kat U ni diabiskan dgn perkara yg sia2...sbb xlama lg nk start practical doh,gerenti buzy gler r mcm keje r plop..lps tu ,keje plop..mmg xdop mase r nk enjoy lps tu..(statement ak dlm perenggan ni mcm seyes gler..ahaha)

ckp psal mengisi mase lapang ni,ak mahu mase ak dihbiskan dgn sbaik2nya..kelak,dpt dijadikan kenangan yg mgusik hati..btol dop?ahaha..untuk kate2 terkhir,ak tgk kau bgitu bhgia dgn dia..thniah r.. :D ..bese r..hdup ni mesti r kita kn mncari yg terbaek kn?bkn slh kau jugak..tiada siapa yg salah,michael scofield juga tak bersalah walaupom dia msuk prison..ahaha

P/S: ak akan terukan kemengarutan ak xkisah r ade org suke ke tak..ahaha..be yourself k?..bye.

2 luahan jiran:

se je aku nak kate...
facebook mu pah mane??

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D