- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Di sebalik datang ke kelas....



Hi smua..hari ini ak nk cter kisah disebalik datang ke kelas..cuba teka kisah ape?tp kisah ni mmg xde kaitan r dgn tukar coverset moto mahupom membaiki jalanraya dilebuh raya karak..sblom sy ak memmulakan crite ak ni,ak nk tag lu org yg ade dlm gmbor diatas ni..yg tgh tgk pc tu wan dan yg tgh tgk pc tu adee..xpelik ayat ak kn?

sbnarnya,ini kisah berkenaan download,iaitu dlm bahasa melayunya memuatturun atau dlm bhasa cinenye tnye r budak cine..mesti smua org tau download tu mnde owk?xkkan r download tu mcm sejenis kuih muih tradisional yg disukai ramai plop owk?
ak atau nama lainnya sy dan budak2 lain mmg ske download movie2 kat lab ni sbb kelajuannya mmg agak laju(ratus2 kb/s) sape xnk download owK?

tp kalu nk download tu tgk atas lab plop r..kalu lab kpu 6 hoo mmg lmbat thap siput mkn kuih raya r..bkn stkat tu,pc dia mcm pc zmn hang tuah dan p ramlee main counter strike..tuh r classic dop classicnya...tp klsik2 pom ak download gop,xkira r jnji ade ssuatu yg blh wat balik...byk dop byk ak download smpi hardisk ak penuh doh..lol r..kalu penuh lps ni mmg ak transfer dlm disket r plop..hahahaha...tiba2 ak suke owk?lawak tak?mesti xlawak owk?nk lawak tak? xnk lawak ? ok,fine <---mcm ayat awek poyo..haha.

ckup r stkat tu cter ak..hebat dop post ak kali ni?dah xemo kan?sy mmg xske emo..heeee..slmat menikmati hari2 yg indah smua :)

2 luahan jiran:

hebat2 cite mu, aming. mmg hebat .

 

season finale doh tu..bijok dop ending ye?

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D