- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

cuti midsem da abis..

sperti mne tjuk karangan bhsa melayu time upsr dulu,bgitu jugalah tjuk post ak kali ni..ade kait dop? ketuk pintu tnye r tuan rumah tuh..
ape yg ak nk tonjolkan disini ialah cuti da nak abis..mesti smua org ske owk?sbb kmbali bljar ..haaa..plik dop knapa ak dop taip haha sedangkan ak taip haa je? haa..tu r rahsia ak..tp cuti ni ak rse laen sket sbb ak dop balik..haha..bkn nk ngadu ke nape tp tu je nk kabo..duduk sini rasa mcm byk gop r abis duit,kalu duk dumoh jimat ag..ak bgtaw ni pom bkn nk claim duit pom tp kalu mok ak terbace post ni ok gop nk bg ak duit ke nape..hahaha..tp xkisoh pom sbb duit ak masih ckup ag tuk sem ni..lgpom ak xdop mnde gop nk beli..xdop mood nk beli..tp kadang2 ade gop mkir2 nk tuko tepon..tp dop r terlalu ghairah nk beli mcm ak beli xbox360 huhu..huhu..

ak nk cter psal cuti ni sket..emmm..emm..hai smua..tiba2 owk?hahha..kadang2 ak pk gop..ade ke org bace blog ak ni..tp xkisoh pom sbb ak wat cter ni bkn nk jual ke nk lelong ke nape...saje2 boring..sbb kadang2 ak nk gop try wat karangan bhsa melayu sini sbb lama dh ak tggalkan sekoloh ak..ckp psal cuti r ni..ari tu cuti,smua org balik..ak dan beberapa mmber ak j stay kat utm ni..mmg rse sunyi dan sepi gop r..mcm ak j ade sini..jln2 raya kat ni lapang j..lampu2 jalan seakan2 malap je..suspen dop?dop?mmg dop pom..hahaha..pastu,time2 cuti ni mmg sdp tuk download kat fakulti sbb laju mcm gampang..tiba2 ak xdop mood nk cter..bye jela..hahaa

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D