- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

yess..ak nk teruskn cerita ak lagi...

hari ni saje ak dpt tau yg dia tgh tggu seseorg..haha..
jd mcm ak xperlu tggu r kot sbb kalu org yg dia tggu tu
dah tiba,ape r nasib ak kn? hihi..
bese r..kalu ak yg tnye msti dia xbgtaw,
ni pom ak dpt tau dari dean winchester..hahaha..
xpe r..ari ni je ak sdih..
da bgon esk,hari laen r plak..hahah
k cau..


8 luahan jiran:

kekecewaan terserlah pade ayt2 mu..
sabo r min...
mybe jdoh mu ngn org yg baik cm aq...
hahaha...

 

tibekanlah diri kau sebelum orang yang dia tunggu tuh tibekan diri.
hoho.
bolok tak ayat aku?
haha.
aku tau dah bolok tuh ape.
nway, hargai ape ada depan mata.
nanti kang; yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran.
spe nak kutip?
ha!
itu yang kite tatau.
huhu.
sabo je ye aming.
berusaha!
=)

 

aku bersimpati dgn mu...
xpe la amin...
aku try cari ke mu...
xsedap ah aku bahagia tp member2 aku x...
sabor je la neh...
GC ade ngan mu...

 

sue - lol mu..mu diibaratkn mencari pendrive didusun pak kamal..

aja - xpe2..kalu ak ksiah da lama ak tggalkn dia..hahaha..tu psal r..ak sbnarnya da tau pe yg dia pk cuma ak saje je cuba mendampingi dia walaupom xdpt xgitu?
hahahaa...xpe hidup hnya sekali,lucifer kluo pom hnye skali..

p/s:hahah..best r plop cter2 yg ak buat ni(poyo ak :D)..nnti ak sambung season 3 plop..brb :))

 

apih - mu reply lmbat 2.5 saat je ak da reply..ni reply khas utk mu..ak harga usaha mu..tp mcm pepatah TOGO timur berkata,nasi goreng xsama dgn drum..tu je nk kabo..hahh

 

kalo aq diibaratkan mencari pendrive didusu pak kamal
mu plk ibarat mencari kutu dkt kpale zaibo..

 

tq, sbb kau dah nyanyi lagu dan sedikit sebanyak kau dh mempopularkan lgu yg aku tulis my girl versi malay. actually usia lagu tu dah tiga tahun dah, sejak aku belajar usm tahun 2006.

so apapun ko log on kat page aku:
http://karyamerju.blogspot.com

kat sini byk karya2 aku yg aku tulis. so terima kasih sekali lagi.

-amerju-

 

wah..so,nilaa merju rupanya..hahaha..bgos2..ramai yg minat lagu gadisku tu..smga terus maju dgn lagu2 yg laen :D

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D