- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

Mari bermain berbalas pantun !!

Dgn idea yg sgt bernas diberi oleh micahel scofield kpd ak,lalu tercetuslah permainan ini yg dipanggil berbalas pantun versi unplugged..Game ni byk ag bug sbb ia masih baru,so,kalu nk gne cheat codes pom blh,just taip #include ,pastu tutup skrin lptp,klu xde laptp,tutup r tingkap blik ke ,pintu umah jiran ke..bereh2..jom maen..

Rules Game ni:
1)Peserta mestilah mempunyai sound card.
2)mengaku diri sndiri tidak terlalu hnsome/cantik
3)Suke tekan space 77 kali sari
4)Mestilah mnjwb pantun ak ni dan mnjual pntn yg mereka reka sndiri kpd org yg igin ditagnya.
5)Last,dia mstilah buat mnde ni time rase ngantuk..hahaha

Pantun:

1)Pisang emas dibwa belayr,2 3 kucing berlari,kalu anda sedang berlari,knapa kucing suke idle?

2)Gunung daik bercabang tiga,hancur badan dikandung tanah,budi yg baek dikenang juga,kenapa pntun ak sgt hnsome?

3)Pergi ke kedai mmbeli nangka,pergi bersama kmbing laut,knapa pantun ni 3 kerat je?

4)Main gitar bersama mmber,pergi kekedai fasya bersama mmber jgak,pergi lepak2 bersama mmber jgak,adakah pergi jamming bersama mmber jgak?

Ak nk tag:
~mohd farhan
~mohd afif rashdan
~wan mustakim


4 luahan jiran:

yess..ak suke org mcm mu..walaupom xditag tp mahu jwb..bgos sue..
smga berjaya..

 

lelaki emo...
ak bls dh tag mu..
usha r kt blog ak...
tomen2 slalu k..
i will hit mu back...
mcm sampah di gampangkan..

 

pantun mu dijawap dgn pro sekali di blog aku...
g ah tgk...
ajok semua lecturer mu join...

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D