- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

~ Hari Raya GC 2009 ~















Pic first,tu time kat umah teacher sally..sally wat umah terbuka ari raya kedua sokmo..
tu r first time ak g raya umah teacher bersama GC..ok r,ramai gop r mari..
tp yg xbest teacher xbg duit raya pom..lol r teacher..bg ke student je..

Pic kedua dan ketiga kat umah ejat..ni kali kedua ak g umah ye bersama GC..raya lpas g gop..tp raya ni remix sket sbb g lwat ye also sbb dgr kate ye xsihat..tp ak nmpk ye smkin pulih r..blh berjln dh..so,alhamdulillah r.. :)

Pic ke-4,dkat umah stakim spilok..umah ye bolok sket..siap ada banner wat rumah terbuka..hahaha..sakit medula oblangata ak suke..hahahaha...xpe kim,bler2 mu ltak banner tu kat bndor,gerenti famous last word mu..sep indie r family mu..hahaha

Pic ke-5 plop ni pic kucing kat umah pisang..kucing ye gler lawo dan kiut..dhlaa kucing dia baring style baru..ak xpenah nmpk sblom ni..hahaha..baju pisang mcm emo r stakim..hahaha..

Pic ke-6 plop time fint n the gangs serang umah ak..lol..dhlaaa ak berpkaian mcm org tua dh..hahahaha..smart dop?..lol

Pic ke-7(ak sgt ske no 7),ni pic ak dgn kakak ak..ak ada kakak ke?hahahahha..gler cun kalu ak ade kakak gitu..dia tu bernama whitelover @ azwamurni mmber abg ak..dia mari ngan mmber ye kat umah ak men games xbox time raya lol..dhlaa men game resident evil 5 pki save ak..hahahah..haa..satu ag,ak mmg kalu hari raya wat kls bljar gitar..bler2 kalu mari raya bwk r gitar skali kalu nk bljar men gitar ngan ak..hahaha..

p/S:Tulah serba sdikit ksiah raya ak pd thun 2009 ni..dan ia smua hnya akn mnjdi sejarah pabila hari ni berlalu..dan pabila keesokkan harinya,sejarah baru pula akan muncul..so,marilah kita harga stiap detik masa kita lalui ...hihi peace :))


7 luahan jiran:

ye doh..tp mu plop kecik..hahaha

 

wah.
seronok anda beraya ye aming.
bagus bagus.

 

nk lawan.. nk lawan.. haha ni raya geng aku plop.

http://ertihidop.blogspot.com/2009/09/kami-raya.html

 

aja - seronok gop r..hahaha..raya ni laen sket r bg ak kot..

fint - jap ak usha..

 

mengapakah lain aming?
*curious*

 

hahaha...sbb mnde ey..tah r..
xde sbb kot..
ataupom,mungkin sbb ni first time ak beraya dgn usia 20 an ak..hahah

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D