- aMing Story -

-between you and me-

New Edition !

aMinx aWard !!!



sempena bulan puasa ni,ak pom terdetik di hati untuk mmberi award ni kpd mmber2/follower2/rakan2/sahabat2/kwn2 yg rajin dan aktive komen ak mahupom view blog ak..

Award ini bertemakan sepi..anda tertanya2 nape sepi owk?sbnarnya mmg xde kaitan pom,ak saje je ltak name ni..hahahaha :) ..

dari itu juga,ak berharap agar award ini akan mmberikan smgt kpd kita smua untuk berbloging walaupom ak kurang aktif..lol

Penerima2 yg bertuah lagi terhormat:
1~Aja(terima r,letih2 ak create.hahha)
2~Eppiey(mu amik award ni wat lauk )
3~Ang(ak tau award ni mcm gampang,mu terima je r..)
4~Stakim(award mcm ge kod lagu gadisku..kait x?)
5~Apih(oleh kerana mu rajin,ak bg mu award ni)
6~Dzai(emmm...emmm..ak bg mu award ni..tu je nk kabo..hahah)
7~Azwamurni aka whitelover(hahahha..pelik owp ak suke dulu..nah award :) )

9 luahan jiran:

terima kasih incik amin.
aku amat menghargainya.
nanti lain kali aku bg kau pulak, ye?
hihi.
=)

 

trime kasih ye aminx..
t ak ltk kt blog ak ye..
sbg tnda penghargaan..
=)

 

hahha...sama2 smua..
isi masa lapang je tu.. :D

 
This comment has been removed by the author.
 

min,mnde tjuan mu ni..ak xphm ni...reply kt blog ak..ahah

se g tjuk nape lgu ni??
mcm gampang starting ye...

 

nme aq xdop pn..
xpe2..
sape la aq dihatimu!
huh!

 

aming...
thanks...
for the add...
sesungguhnya aku tgh lapar pd jam 1449 hari sabtu ni...

 

stakim - ni mmg xdop tujuan pom..ak bg ke mu pom sbb ari ni ari jumaat..kait x? hihi :)

sue - owh..ngajuk lalu..amik r tek..
ak saje je nk tgk mu..alert n grab x..hahaha..secara rasminya ak bg r award ak ke mu..nah amik..hehe..

dewa - sama2..keep in touch n go..

 

aku tag mu...
sila jawap dgn emo...

 

Check this out?

Related Posts with Thumbnails

:D