24 February 2021

[HOT SELLING!!] Chocodaps and TRUFFLE & YOGURT

 







Bismillah..

Ramai masih tak tahu, ada coklat premium buatan muslim.๐Ÿ˜ฑ

Chocodaps merupakan sebuah jenama coklat yang dah bertapak 5 tahun di Malaysia.๐Ÿคฉ

๐Ÿคฉ Founder utama Chocodaps ialah En. Farhan dan Puan May Sarah yang  
      merupakan pasangan suami isteri.

๐Ÿคฉ Chocodaps merupakan produk Muslim, dan telah memenangi award daripada 
      The BrandLaureate Awards The worlds First Halal Bestbrands E-Branding  
      Award 2020

๐Ÿ˜ Misi utama Chocodaps ialah membekalkan coklat yang halal dan toyyib 
      kepada masyarakat.

๐Ÿ˜ Coklat yang dihasilkan rasanya premium dengan harga local serendah RM10 
      sahaja.

๐Ÿ˜ Ade 12 jenis coklat untuk dicuba, memang awesome sangat๐Ÿคฉ

๐Ÿ˜ Coklat tebal dan rasa koko coklat yang sebenar๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿคฉ.  #inibarucoklat

๐Ÿ˜ Kebanyakan coklatnya kurang manis๐Ÿ˜ฑ


 Nak rasa? Wajib tau cuba coklat ni. 
Klik je link ni..

CHOCOLATE ALMOND
100g = RM10
1KG   = RM88

TRFUFLE & YOGURT
100g = RM12

FREE POSTAGE untuk 500g ke atas๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Boleh COD area batu buruk,bandar KT,sg rengas๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต



#chocodaps #LebihDariSedap #PremiumChocolate

24 May 2020

Ujian dan dugaan

As salam 2020.. Setiap ujian pasti ade hikmah nya..Allah SWT tlh menetapkan segala yg berlaku pasti ade hikmahnya..So kita sbgai manusia perlu byk bersabar dan redha dlm mngharungi smua ujian dan dugaan ini.Setiap org lain ujiannya.Apa yg kita nmpk bkn smua yg kita tahu disbliknya. Andai takdir telah tertulis, apelah daya untuk melawannya. Allahuakbar.



08 September 2013

Fakta Menarik Tentang Kata Laluan 'Password'


Fakta Menarik Tentang Kata Laluan 'Password'

Fakta Menarik Tentang Kata Laluan 'Password' | Pada masa dahulu, kata laluan jarang digunakan, namun kini, kata laluan atau lebih dikenali sebagai 'password' (dalam bahasa inggerisnya) amat diperlukan bahkan bermacam-macam jenis laman web ataupun aplikasi semuanya memerlukan sekuriti.

 

 

Fakta Menarik Tentang Kata Laluan Password 1 Fakta Menarik Tentang Kata Laluan Password


Kita sering memikirkan apakah kombinasi kata laluan (password) yang paling selamat untuk digunakan. Di sini Giler kentang senaraikan fakta menarik yang mungkin boleh membantu anda dalam membuat kata laluan paling selamat untuk akaun penting seperti 'online banking', Facebook, Twitter dan email.
Adakah anda tahu?

*Kata laluan 6 digit dengan kombinasi 'lower case' (tulisan kecil) perlukan 10 minit untuk digodam.

*Kata laluan 6 digit dengan kombinasi 'upper case' (tulisan besar) perlukan 10 jam untuk digodam.

*Kata laluan 6 digit dengan kombinasi nombor atau simbol perlukan 18 hari untuk digodam.

*Kata laluan 9 digit dengan kombinasi nombor dan simbol perlukan 44,530 tahun untuk digodam.


Jadi yang mana paling selamat? Pilihan di tangan anda.

:D